Hur du kan träna hemma och spara tid och kraft

I den värld vi lever i idag är bekvämlighet nyckeln. Ingen vill slösa tid på saker som lätt kan undvikas. Detta gäller särskilt när det gäller träning och att komma i form. Numera upptäcker fler och fler människor hur enkelt och bekvämt det kan vara att träna hemma ibland. I stället för att alltid behöva gå till ett gym eller annan träningsanläggning kan du faktiskt träna en stor del av din kropp hemma. Den förmodligen största fördelen med att träna hemma är den tid och ansträngning som sparas. Beroende på hur långt bort du bor från ditt gym kan det vara både tidskrävande och ganska ansträngande att ta sig tid. Sedan måste du naturligtvis betala för medlemskapet också.

Ett bra sätt att träna hemma och spara tid är att använda en träningsboll. Dessa bollar finns i alla möjliga storlekar och kan användas för en mängd olika övningar. Medicinbollar är till exempel perfekta för att göra crunches eller andra magövningar.

Träna med Medicinboll

En av de bästa sakerna med medicinbollar är att de finns i olika vikter. Det innebär att du gradvis kan öka intensiteten i din träning när du blir starkare. Börja med en lätt boll och arbeta dig sedan uppåt. En annan fördel med att använda en medicinboll är att den kan användas för ett helkroppsträningspass. Du kan enkelt rikta in dig på specifika delar av kroppen.

medicinboll

Träna med Pilatesboll

Pilatesbollar är bra av flera anledningar. För det första hjälper de till att förbättra din balans och koordination. För det andra hjälper de till att stärka dina muskler. För det tredje kan de användas för en mängd olika övningar. Du kan till exempel använda dem för crunches eller situps. Du kan också använda dem för att göra armhävningar.

Pilatesboll

Träna med Yogaboll

Yogabollar är perfekta för gravida kvinnor som vill hålla sig i form och friska. De hjälper till att förbättra balansen och koordinationen. De hjälper också till att stärka de centrala musklerna. Dessutom kan de användas för en mängd olika övningar. Du kan till exempel använda dem för crunches eller situps. Du kan också använda dem för att göra armhävningar

Yogaboll

För att sammanfatta

Det finns stora fördelar med att träna hemma. Du kan spara tid och energi genom att träna hemma. Dessutom kan du använda en träningsboll för att rikta in dig på specifika delar av kroppen. Slutligen är yogabollar perfekta för gravida kvinnor som vill hålla sig i form och friska.

Abilica Medicinboll

Slitstarkt material
Enkel att rengöra
Finns i 3 & 5 kg

abilica-medicineball

Master Yogaboll

Träna balans, styrka & koordination

Pump & instruktioner ingår

yogaboll

Meny